Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı hamuru yoğurmak

Rüyada tatlı hamuru yoğurmak

Rüyada tatlı hamuru yoğurmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, başarılarının katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Rüyada tatlı hamuru yoğurmak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamuru yoğurmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, ona şifa olmayacağına işaret eder.

Rüyada cıvık hamur yoğurmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine işarettir.

Rüyada hamur yoğurmak ve açmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, başarılı bir kişi olunacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada ayakla hamur yoğurmak insanları kıracağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments