Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakla hamur yoğurmak

Rüyada ayakla hamur yoğurmak

Rüyada ayakla hamur yoğurmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, iyi konumlara geleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ayakla hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Rüyada ayakla hamur yoğurmak helal rızıklara kavuşulacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulur.

Rüyada hamur yoğurmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerinin kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah hamur yoğurmak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuzlu hamur yoğurmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işarettir.

Rüyada hamur yoğurmak ve açmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine delalet eder.

Rüyada tatlı hamuru yoğurmak talihin yüze güleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cıvık hamur yoğurmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments