Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamuru yoğurmak

Rüyada hamuru yoğurmak

Rüyada hamuru yoğurmak bolluğun ve verimin de artacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, üzüntülerin daha da artacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada tuzlu hamur yoğurmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine inanılır.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ne yöne gideceğine işaret eder.

Rüyada sütle hamur yoğurmak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada cıvık hamur yoğurmak kazancının daha da artacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, terfi alacağına işarettir.

Rüyada sert hamur yoğurmak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamur yoğurmak ve açmak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına işaret eder.

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada hamur yoğurmak depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, yardımın alınacağına, torunlarına dahi yeteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments