Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cıvık hamur yoğurmak

Rüyada cıvık hamur yoğurmak

Rüyada cıvık hamur yoğurmak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada cıvık hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Rüyada cıvık hamur yoğurmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, ileride saygın bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cıvık hamur görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Rüyada cıvık çamur görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, o işten ekmek yiyeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cıvık yumurta görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, makam ve rızık sağlayacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine alamet eder.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada çok hamur yoğurmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Rüyada tuzsuz hamur yoğurmak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments