Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek manevi olarak çok rahat edileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek gördüyseniz:

  • Hızla belli yargılara varmak doğru olmayabilir.

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamuru yoğurmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğende hamur yoğurmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hayallere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok hamur yoğurmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada hamur yoğurmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakla hamur yoğurmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tebrik edileceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments