Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrondan çikolata almak

Rüyada patrondan çikolata almak

Rüyada patrondan çikolata almak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Rüyada patrondan çikolata almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz.

Rüyada patrondan çikolata almak ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronun arabasını kullanmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, her zaman çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronu dövmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronla yemek yemek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada patronumu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına rivayet eder.

Rüyada patronla gezmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada patronun evlendiğini görmek beddua ve ah alacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet eder.

Rüyada patron ve eşini görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments