Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taştan kolye görmek

Rüyada taştan kolye görmek

Rüyada taştan kolye görmek ekmek kapılarının kapanacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, para yatıracağına, muradına ereceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine işaret eder.

Rüyada taştan kolye gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Rüyada renkli taşlı kolye görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taş kolye görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, siparişlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı kolye almak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada taşlı kolye takmak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalettir.

Rüyada siyah taşlı kolye görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, iş sahibi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments