Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı kolye almak

Rüyada taşlı kolye almak

Rüyada taşlı kolye almak eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada taşlı kolye almak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada mor taşlı kolye görmek evlenme yolunda adım atacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş kolye görmek stres içinde günler geçireceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada firuze taşlı kolye görmek barış ve sevgi içinde olacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı kolye almak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada renkli taşlı kolye görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, keder yaşayacağına alamet eder.

Rüyada taştan kolye görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments