Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli taşlı kolye görmek

Rüyada renkli taşlı kolye görmek

Rüyada renkli taşlı kolye görmek moral bozukluğu yaşanacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, hayallere kavuşulacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli taşlı kolye gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerden faydalanmanın yollarını aramalısınız.

Rüyada renkli taşlı kolye görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz taşlı kolye görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına işarettir.

Rüyada taş kolye görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına işaret eder.

Rüyada taşlı kolyeler görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments