Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taştan kaplumbağa görmek

Rüyada taştan kaplumbağa görmek

Rüyada taştan kaplumbağa görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, rahatın yerine geleceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada taştan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada taştan kaplumbağa görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada örümcek ve kaplumbağa görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağa yavrusu görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş kaplumbağa görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyoda kaplumbağa görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağanın yüzdüğünü görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kaplumbağa görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments