Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağanın yüzdüğünü görmek

Rüyada kaplumbağanın yüzdüğünü görmek

Rüyada kaplumbağanın yüzdüğünü görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağanın yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda kalıcı etki bırakabilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa larla yüzmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağanın yüzdüğünü görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağa tutmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa ısırmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ufak kaplumbağa görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve balık görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına inanılır.

Rüyada kaplumbağanın doğurduğunu görmek verimli işlere gireceğine, dertlerinin biteceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments