Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ve kaplumbağa görmek

Rüyada örümcek ve kaplumbağa görmek

Rüyada örümcek ve kaplumbağa görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada örümcek ve kaplumbağa gördüyseniz:

  • Esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada örümcek ve kaplumbağa görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada yengeç ve kaplumbağa görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, bekarsa evleneceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağa kusmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağadan kaçmak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa biblosu görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, kazancının artacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa ezmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağayı doğururken görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kolyesi görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments