Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda kaplumbağa görmek

Rüyada banyoda kaplumbağa görmek

Rüyada banyoda kaplumbağa görmek başının ağrıyacağına, borçlarının kalmayacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, zamandan da kar edeceğine delalet eder.

Rüyada banyoda kaplumbağa gördüyseniz:

  • Sizi ya da bir kişiyle ilişkinizi kıskanan kişiler olabilir.

Rüyada banyoda kaplumbağa görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulur.

Rüyada tuvalette kaplumbağa görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada çiftleşen kaplumbağa görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağanın yüzdüğünü görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağayı atmak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kaplumbağa görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hırsızlık yapacağına tabir olunur.

Rüyada taştan kaplumbağa görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağaların çiftleştiğini görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments