Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı küpe görmek

Rüyada taşlı küpe görmek

Rüyada taşlı küpe görmek sorunların çabucak atlatılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı küpe gördüyseniz:

  • Koşullarınızı karşı tarafa empoze etmeye çalışmanızın olumsuz geri dönüşleri olabilir.

Rüyada altın taşlı küpe görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulur.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet eder.

Rüyada siyah taşlı küpe görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, güzel günlerle tanışılacağına yorulur.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada pembe taşlı küpe görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlı altın küpe görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, Allah katında yükseleceğine alamet eder.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments