Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, parasının pul, malının da hiç olacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada zümrüt taşlı küpe gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, nefsine uyacağına delalet eder.

Rüyada zümrüt küpe görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, aklına giren şeytana uyacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine tabir olunur.

Rüyada zümrüt taş görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada zümrüt taşı bulmak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, iş için gurbete gidileceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına inanılır.

Rüyada zümrüt taşı görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments