Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kolye takmak

Rüyada kırmızı kolye takmak

Rüyada kırmızı kolye takmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, ömür boyu süreceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kolye takmak gördüyseniz:

  • Normalden daha sosyal veya samimi tutumlar içine girmeniz gerekebilir.

Rüyada kırmızı kolye takmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak kişinin kazancının çoğalacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada zincir kolye takmak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada boynuna altın kolye takmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalettir.

Rüyada pembe kolye takmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine delalettir.

Rüyada boncuktan kolye takmak çok üzüleceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kolye takmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments