Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşı düşmüş kolye görmek

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, şeytanın aklına uyacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşı düşmüş kolye gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerde ya da iş birliklerinde bağlayıcı sözler verilmesi veya ilişkinin sonlandırılması gereği doğabilir.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, büyük zararlar getireceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada taşlı kolye takmak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada kolye taşı görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, başarılı bir kişi olunacağına, kazancın daha da artacağına inanılır.

Rüyada pembe taşlı kolye görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zayıflayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek taş kolye görmek zor günlerin sona ereceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı kolye görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz taşlı kolye görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments