Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı kol saati görmek

Rüyada taşlı kol saati görmek

Rüyada taşlı kol saati görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı kol saati gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada taşlı kol saati görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalettir.

Rüyada güzel kol saati görmek içine düşen fesada yeniliceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski kol saati görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın kol saati görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına delalettir.

Rüyada bozuk kol saat görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok kol saati görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kolunda saat görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalet eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments