Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kol saati görmek

Rüyada kadın kol saati görmek

Rüyada kadın kol saati görmek kazancının da artacağına, iyi huylar edineceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın kol saati gördüyseniz:

  • Sergilemek istediğiniz bir plan dahilinde bir ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada kadın kol saati görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, umutlarının çoğalacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada sarı kol saati takmak çok sorunlu günler geçireceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada kolda saat görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati almak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kolunda saat görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni kol saati görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına yorulur.

Rüyada yeni kol saati takmak İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments