Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı gerdanlık görmek

Rüyada taşlı gerdanlık görmek

Rüyada taşlı gerdanlık görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşlı gerdanlık gördüyseniz:

  • Size en fazla uyan yoldan ilerlemelisiniz.

Rüyada taşlı gerdanlık görmek yaşamının uzun olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada kırmızı taşlı gerdanlık görmek bereketin ve verimin olacağına, geriye doğru gideceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada inci gerdanlık görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, huzur içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gerdanlık hediye almak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada pırlanta gerdanlık görmek hakkıyla kazanca, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, şöhretli biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada altın gerdanlık çalmak çok zor bir duruma düşeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, üzüntülü günler yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments