Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşların üstünde yürümek

Rüyada taşların üstünde yürümek

Rüyada taşların üstünde yürümek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada taşların üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Rüyada taşın üstünde yürümek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada taşların üstünde yürümek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, ileride çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada dizleri üstünde yürümek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine inanılır.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kazancının günden güne azalacağına, acı tecrübeler edineceğine delalettir.

Rüyada bulut üstünde yürümek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulur.

Rüyada elleri üstünde yürümek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada camların üstünde yürümek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments