Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık camlar üstünde yürümek

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yoksul için zenginliğe, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Zorlandığınız bazı konular varsa, akışa bırakmak, yine, bir o kadar zor olabilir.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yeni bir yol çizileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarının üstünde yürümek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına yorulur.

Rüyada cam kırıklarında yürümek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada camların üstünde yürümek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık araba camı görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, verimin kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments