Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın üstünde yürümek

Rüyada taşın üstünde yürümek

Rüyada taşın üstünde yürümek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, malının artmasını sağlayacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Rüyada taşların üstünde yürümek yazgısının güzelleşeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulur.

Rüyada taşın üstünde yürümek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, bolluk ve bereketin artacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehrin üstünde yürümek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık üstünde yürümek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada dizleri üstünde yürümek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, yol yordam öğretileceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi işaret etmektedir.

Rüyada yılanların üstünde yürümek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çimen üstünde yürümek iyi bir kariyer edineceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada buzun üstünde yürümek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments