Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camların üstünde yürümek

Rüyada camların üstünde yürümek

Rüyada camların üstünde yürümek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada camların üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Rüyada camların üstünde yürümek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına delalettir.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalettir.

Rüyada cam kırıklarının üstünde yürümek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada cam kırıklarında yürümek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, evleneceğinize, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine inanılır.

Rüyada camda yürümek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada camların üzerinde yürümek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments