Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üstünde yatmak

Rüyada ölünün üstünde yatmak

Rüyada ölünün üstünde yatmak mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, hayatın düzene gireceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine değil, kendi yeteneklerinize yatırım yapmaya odaklanmalısınız.

Rüyada ölünün üstünde yatmak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünde yatmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde yatmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yazgısının güzelleşeceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada karın üstünde yatmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine tabir olunur.

Rüyada taş üstünde yatmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalettir.

Rüyada deniz üstünde yatmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalettir.

Rüyada tahta üstünde yatmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su üstünde yatmak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments