Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşla yaralamak

Rüyada taşla yaralamak

Rüyada taşla yaralamak çok yoğun çalışacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalettir.

Rüyada taşla yaralamak gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda düzelme olabilir.

Rüyada taşla yaralamak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine inanılır.

Rüyada birilerini yaralamak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada aslan yaralamak mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga yaralamak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, şansın önünün kesileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi yaralamak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret eder.

Rüyada birini tabancayla yaralamak Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına inanılır.

Rüyada kadın yaralamak küfürlü söze, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kafasını yaralamak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments