Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini yaralamak

Rüyada birilerini yaralamak

Rüyada birilerini yaralamak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, hastalıklarının son bulacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine rivayet eder.

Rüyada birilerini yaralamak gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Rüyada birilerini yaralamak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini yaralamak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini yaralamak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada köpeği yaralamak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, alınganlıkların hasıl olacağına delalet eder.

Rüyada aslan yaralamak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet eder.

Rüyada eşini yaralamak endişelerinin yerini umudun alacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine inanılır.

Rüyada silahla insan yaralamak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına inanılır.

Rüyada karga yaralamak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, saygın ve ünlü biri olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments