Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga yaralamak

Rüyada karga yaralamak

Rüyada karga yaralamak insanları hak yoluna çağıracağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, hatalarını fark edeceğine, yaşamına bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga yaralamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizi engelliyor veya yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada karga yaralamak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada ayı yaralamak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işarettir.

Rüyada baltayla birini yaralamak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, geçim derdinin olmayacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada yılan yaralamak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada taşla yaralamak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada kendini yaralamak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini bıçaklayarak yaralamak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, gelirinin garanti olacağına işaret eder.

Rüyada bir kişiyi yaralamak en kısa zamanda ayağa kalkacağına, yol yordam öğretileceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments