Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasını yaralamak

Rüyada birinin kafasını yaralamak

Rüyada birinin kafasını yaralamak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, planların aksayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kafasını yaralamak gördüyseniz:

  • Dinsel ya da mistik olaylara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada birinin kafasını yaralamak eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine işarettir.

Rüyada fare yaralamak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, makamından olacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine inanılır.

Rüyada istemeden birini yaralamak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına işarettir.

Rüyada düşmanını yaralamak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kendini silahla yaralamak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt yaralamak başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini bıçakla yaralamak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi yaralamak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, işlerinin sarpa saracağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments