Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ev taşıdığını görmek

Rüyada birinin ev taşıdığını görmek

Rüyada birinin ev taşıdığını görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ev taşıdığını gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmalısınız.

Rüyada akrabanın ev taşıdığını görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kısmetlerin azalacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev taşıdığını görmek büyük bir üne sahip olunacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ev taşıdığını görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun ev taşıdığını görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ev taşıdığını görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ev taşıdığını görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşıt almak çektiği zorlukların biteceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments