Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir taşıdığını görmek

Rüyada demir taşıdığını görmek

Rüyada demir taşıdığını görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, yenisinin başlayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada demir taşıdığını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Rüyada demir taşıdığını görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada süt taşıdığını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, hayra ve esenliğe işarettir.

Rüyada birinin seni sırtında taşıdığını görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında insan taşıdığını görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada ev taşıdığını görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Rüyada ot taşıdığını görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada yük taşıdığını görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kucağında bebek taşıdığını görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments