Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş düşünmek

Rüyada iş düşünmek

Rüyada iş düşünmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yetim sevindireceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş düşünmek gördüyseniz:

  • Sizi altüst edecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada iş düşünmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ölümü düşündüğünü görmek yeni bir yol tutulacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada evleneceğini düşünmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada öldüğünü düşünmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kötü yola sapmayacağına inanılır.

Rüyada birini düşünmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmeyi düşünmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyameti düşünmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü düşünmek iyi bir kariyer edineceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments