Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden taşınmayı düşünmek

Rüyada evden taşınmayı düşünmek

Rüyada evden taşınmayı düşünmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına işaret eder.

Rüyada evden taşınmayı düşünmek gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada evden taşınmayı düşünmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, çok sevinçli haberler alacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine yorulur.

Rüyada taşınmayı düşünmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev almayı düşünmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada ev satın almayı düşünmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev yaptırmayı düşünmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada evlenmeyi düşünmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada evleneceğini düşünmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments