Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tasın içinde su görmek

Rüyada tasın içinde su görmek

Rüyada tasın içinde su görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, işlerinin çok açılacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Rüyada tasın içinde su gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Rüyada tas içinde su içmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada tasın içinde su görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada tas içinde su görmek sorumlulukların azalacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tas içinde süt görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tastan su içtiğini görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, zararların yakında telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada bir tas su görmek doğru yolu bulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tas su içmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tasla su içmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments