Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tas içinde su görmek

Rüyada tas içinde su görmek

Rüyada tas içinde su görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tas içinde su gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tas içinde su görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada tas içinde su içmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada tasın içinde su görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, esenleyeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tas içinde süt görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakır tastan su içmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada tastan su içmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın tastan su içmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına tabir olunur.

Rüyada su tası görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments