Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tasla su içmek

Rüyada tasla su içmek

Rüyada tasla su içmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, çok yükseleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine alamet eder.

Rüyada tasla su içmek gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Rüyada bir tas su içmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tasta su içmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tastan su içmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tas içinde su içmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın tastan su içmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işarettir.

Rüyada tasla su içmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakır tastan su içmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu tas görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments