Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tastan su içtiğini görmek

Rüyada tastan su içtiğini görmek

Rüyada tastan su içtiğini görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tastan su içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir.

Rüyada tastan su içtiğini görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın tastan su içmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, büyüleyeceğine inanılır.

Rüyada tastan su içmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, bol nimete kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada tas su görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tasın içinde su görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada tasta su içmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tas içinde su içmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu tas görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments