Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tas su içmek

Rüyada bir tas su içmek

Rüyada bir tas su içmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tas su içmek gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada tastan su içmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tasta su içmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, korkularından kurtulacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada tas içinde su içmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tasla su içmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine yorulur.

Rüyada bakır tastan su içmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada bir tas su içmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada altın tastan su içmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret eder.

Rüyada su dolu tas görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments