Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tas su görmek

Rüyada bir tas su görmek

Rüyada bir tas su görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, razı geleceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, ölümcül hastalıklara işaret, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine yorulur.

Rüyada bir tas su gördüyseniz:

  • Karşı çıkmak yerine, bırakın rahatlasınlar.

Rüyada altın tastan su içmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına delalettir.

Rüyada tasla su dökmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bakır tastan su içmek insanların takdirine mazhar olacağına, sorunların çabucak halledileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada tastan su içtiğini görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tas içinde su içmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada su dolu tas görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulur.

Rüyada su tası görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tasta su görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments