Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın üstünde yılan görmek

Rüyada taşın üstünde yılan görmek

Rüyada taşın üstünde yılan görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde yılan gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Rüyada taşın üstünde yılan görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşların üstünde yürümek insanların afiyet bulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşın üstünde durmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada taşın üstünde namaz kılmak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada taş üstünde yazı görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine delalet eder.

Rüyada taş üstünde namaz kılmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına alamet eder.

Rüyada taşın üstünde oturmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yokluk çekmeyeceğine, düşünmeden adımlar atayacağına alamet eder.

Rüyada taş üstünde oturmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments