Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşa tutulmak

Rüyada taşa tutulmak

Rüyada taşa tutulmak gelecekte yüzünün güleceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşa tutulmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı en iyi şekilde yapmanız gerekiyor.

Rüyada taşa tutulmak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına alamet eder.

Rüyada zorla bir yerde tutulmak saygınlık kazanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada boynu tutulmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tutsak tutulmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada dili tutulmak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada doluya tutulmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde esir tutulmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dil tutulmak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments