Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kamyona çarpmak

Rüyada kamyona çarpmak

Rüyada kamyona çarpmak maddi imkânlarının azalacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, işlerin ters gideceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kamyona çarpmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda ise savurganlığa varacak kadar cömert ya da herkesin tepkisini çekecek kadar cimri olabilirsiniz.

Rüyada kamyonu çarpmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kamyona çarpmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine yorulur.

Rüyada arabayla bir insana çarpmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada kafayı taşa çarpmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada otobüsle birine çarpmak sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Rüyada arabayla direğe çarpmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere çarpmak yeni kararlar alınacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı çarpmak sıkıntılarının kısa süreceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments