Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı arabaya çarpmak

Rüyada arabayı arabaya çarpmak

Rüyada arabayı arabaya çarpmak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, güzel bir hayat süreceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, alışveriş yapacağına inanılır.

Rüyada arabayı arabaya çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı konular çok kolay görünmüyor ya da yolunda gitmiyor olabilir.

Rüyada arabalara çarpmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayı arabaya çarpmak aksiliklerin baş göstereceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni arabayı çarpmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet eder.

Rüyada insana arabayla çarpmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla hayvana çarpmak ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öndeki arabaya çarpmak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğe arabayla çarpmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada arabayla insana çarpmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments