Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla arabaya çarpmak

Rüyada arabayla arabaya çarpmak

Rüyada arabayla arabaya çarpmak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işarettir.

Rüyada arabayla arabaya çarpmak gördüyseniz:

  • Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Rüyada arabayla köpeğe çarpmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada arabayla çarpmak uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, tamamen içine kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla hayvana çarpmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işarettir.

Rüyada arabaya arkadan çarpmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada arabalara çarpmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hanesinin bollukla dolacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına yorulur.

Rüyada arabayı bir yere çarpmak çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla ağaca çarpmak işinde verimsiz olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada arabayla direğe çarpmak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments