Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş yontmak

Rüyada taş yontmak

Rüyada taş yontmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş yontmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler.

Rüyada taşı yontmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, zarara gireceğine delalettir.

Rüyada taş yontmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada ağaç yontmak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta yontmak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalet eder.

Rüyada odun yontmak güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, belalardan korunacağına yorulur.

Rüyada siyah taşlı altın yüzük görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada çorbayı taşırmak stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşının düştüğünü görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, başarılarını ispat edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments