Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta yontmak

Rüyada tahta yontmak

Rüyada tahta yontmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada tahta yontmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda veya konularda kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada tahta yontmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş yontmak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada odun yontmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaç yontmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada taşı yontmak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahtadan cami görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada tahtadan tuvalet görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada yazı tahtası görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments