Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşı yontmak

Rüyada taşı yontmak

Rüyada taşı yontmak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, önemli atılımlar yapacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşı yontmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olan şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Rüyada taş yontmak kötü haberler alacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına yorulur.

Rüyada taşı yontmak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada odun yontmak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada tahta yontmak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç yontmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada yüzüğün taşını kaybetmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada doğal taş görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı takı görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments