Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorbayı taşırmak

Rüyada çorbayı taşırmak

Rüyada çorbayı taşırmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorbayı taşırmak gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Rüyada çorba taşırmak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorbayı taşırmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşan çorba görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek toplum içindeki değerinin artacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokantada çorba içmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada çorba almak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada un çorbası yemek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek çok iyi paralar kazanılacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments