Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç yontmak

Rüyada ağaç yontmak

Rüyada ağaç yontmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, ne yöne gideceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada ağaç yontmak gördüyseniz:

  • Size en fazla uyan yoldan ilerlemelisiniz.

Rüyada ağaç yontmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odun yontmak şansının her zaman yaver gideceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, aradaki buzları eriteceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş yontmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta yontmak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşı yontmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaca saklanmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine alamet eder.

Rüyada ağaçın yıkıldığını görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret eder.

Rüyada ceviz ağacı yemek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, rahat bir döneme gireceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments