Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah taşlı altın yüzük görmek

Rüyada siyah taşlı altın yüzük görmek

Rüyada siyah taşlı altın yüzük görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, insanlarla tartışacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, hayırlı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada siyah taşlı altın yüzük gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantıda size ileride faydası dokunabilecek ilginç bir tanışma yapabilirsiniz.

Rüyada siyah taşlı altın yüzük görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak hoşgörülü biri olunacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yüzük taşı görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah taşlı yüzük görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah tek taş yüzük görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada siyah taşlı yüzük almak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına rivayet eder.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments